Wrist wraps om beter te sporten

Wrist wraps

Als een echte sportfanaat mag goede gear je niet ontbreken. Waar mensen niet zo snel rekening mee houden is het feit dat het lichaam veel klappen op moet vangen tijdens het sporten. Het gaat hier niet om letterlijke klappen, maar wel om enorme bundels kracht die ten kosten kunnen gaan van de spieren als deze niet goed worden beschermd. Daarnaast kan hetzelfde ook van toepassing zijn op de botten. Trainen is goed voor het lichaam, mits dit op de juiste manier gebeurd. Een van de onderdelen die je niet mag ontbreken, zijn wrist wraps.

De kenmerken van de wrist wraps

Wrist wraps zijn handige banden die om de polsen kunnen worden gedragen. Deze beschermen de polsen tegen de bundels van kracht die vrijkomen tijdens het sporten. Dit is erg belangrijk, omdat polsen een groot deel van het gewicht zullen moeten dragen. Denk hierbij eens aan de handelingen die je verricht tijdens het doen van push-ups of wanneer je werkelijk aan gewichtheffen doet. Een ander voordeel van deze bandjes is dat ze comfortabel zitten. Dit is ideaal, omdat tijdens het sporten je lichaam al veel te voortduren krijgt. Als je dan ook nog eens op een oncomfortabele manier gaat sporten, dan is dat alleen maar nadelig voor de sessies die je doet.

De Wrist Wraps van Gorilla Wear

Het bekende sportmerk Gorilla Wear heeft ook eigen wrist wraps op de markt gebracht. Kenmerkend voor de Wrist Wraps van het merk is dat deze het comfort tijdens het sporten garanderen. Dit, omdat de wraps goed aansluiten aan de polsen en daarnaast ook zijn gemaakt van zacht en duurzaam materiaal. Hierdoor is de kans op slijtage kleiner en kun je lang genieten van de wraps. De wraps zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren rood met zwart. Daarnaast zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zijn ze toepasbaar bij elk type pols. Het maakt dus niet uit of je dunne of wat bredere polsen hebt, de wraps zullen altijd goed aansluiten. Dit komt omdat de banden zijn voorzien van klittenband waarmee deze goed om de pols te bevestigen zijn.

Het materiaal van de wrist wraps is daarnaast ook elastisch. Hierdoor is het ideaal om te dragen tijdens het sporten omdat het goed meegeeft bij het inspannen van de spieren. Ook verliezen de banden geen comfort tijdens het overmatige zweten tijdens het sporten doordat het materiaal goed lucht doorlatend is. De wraps zijn ongeveer acht centimeter breed. Hierdoor passen ze goed en zijn ze uitermate geschikt voor langdurig en intensief sporten. Door middel van deze wraps, krijgen je polsen de ondersteuning die ze verdienen en daarnaast zien ze er ook erg stoer uit.

Ervaring met de Gorilla Wear Wrist Wraps

Als fanatieke sporter ben ik op zoek gegaan naar wrist wraps omdat ik wist dat deze de juiste ondersteuning zouden bieden tijdens het sporten. Ik ben een jonge vrouw die er erg dol op is om lekker intensief te gaan sporten, maar mijn polsen zijn altijd een probleem. Mijn polsen geven niet altijd mee tijdens het sporten en daarnaast ben ik er ook bang voor dat ik als het ware door mijn polsen heen knak. Ik ben nou eenmaal niet stevig gebouwd. Wat ik ook merkte, is dat ik tijdens het sporten ook geregeld pijn krijg aan mijn polsen. De oorzaak hiervoor kan worden gevonden omdat het mij tot op heden niet is gelukt om de spieren in mijn polsen goed te trainen.

Toen ontdekte ik de wrist wraps op Gorillawear.com. Ik was al bekend met dit merk, omdat ik vele sportartikelen reeds bij hen heb gekocht. De wrist wraps leken mij wel wat, omdat ze ondersteuning zouden bieden aan mijn polsen en omdat erover werd aangegeven dat mijn polsen minder pijn zouden doen tijdens het sporten, en laat dat nou net zijn waar ik een probleem mee heb. Na een paar keer met deze wraps te hebben gesport, heb ik veel meer plezier in het sporten. Ik merk dat de pijn inderdaad veel minder is dan voorheen, omdat mijn polsen nu worden voorzien van de juiste ondersteuning. Daarnaast is het geval dat ik ze er ook onwijs stoer uit vind zien Het is haast onmogelijk om naar de sportschool te vertrekken zonder deze wraps. Ik heb ze tegen een goedkope prijs aan kunnen kopen en ik heb ook zeker geen spijt van mijn aankoop. De kwaliteit ligt zeer hoog en daarnaast zijn ze makkelijk te bevestigen en ook weer af te doen na het sporten. Ik ben erg tevreden.

Related Post