Bloemist Zwolle? Bloom & Shoots!

Bloemist Zwolle

Voor een bijzondere gebeurtenis, het huwelijksjubileum van onze beste vrienden, hebben wij bloemen bij dé bloemist van Zwolle bloomenshoots.nl besteld. Onze wensen werden perfect vertaald in een prachtig trouwboeket. Wat fijn is dat er niet gewerkt wordt met standaard kleuren. Het werd juist een heel modern, gaaf en prachtig boeket met kleuren die prachtig bij elkaar pasten. Daarnaast kwam Margriet zelf met fijne tips qua kleur en soort bloemen, zodat we echt een prachtig boeket konden samenstellen.

De bloemen die gebruikt worden zijn super vers. Onze vrienden hebben er heel lang plezier van gehad. Meestal staat een boeket 1 week en met wat geluk 2 weken, maar deze stonden nóg langer. Je kunt duidelijk merken dat ze vers van de teler komen en er voor kwaliteit gekozen wordt bij het maken van een boeket.

Van anderen kregen ze ook veel reacties over het mooie boeket. De service die, wij de gevers, ontvingen was echt prettig. Persoonlijk contact, meedenken en genoeg beeldmateriaal wat we konden bekijken om tot een goede keuze te komen. Je kunt merken dat Margriet een passie heeft voor bloemen en creatief is. Naast een portfolio die je op de site kunt bekijken, heeft ze nog veel meer creaties en ideeën om de bloemen naar wens te ontwerpen in een mooi cadeau.

Ook de manier waarop het boeket werd samengesteld overtrof onze verwachtingen. Wij kozen voor het luxe boeket. Dit boeket werd niet op de traditionele manier gebonden, maar er was juist veel keuze uit afzonderlijke bloemen. Fijn, want wij vinden dat je bij een ‘normaal boeket’ altijd vooral veel bladgroen in het boeket hebt en maar enkele bloemen. Het was daarbij ook mogelijk om een frame als ondergrond erin te verwerken. Het leuke aan bloomenshoots.nl vinden wij dat ze ook extra’s in de prachtige boeketten bieden. Zo kun je voor chocola in het boeket kiezen of thee. Juist die verrassende twist erin maakt het geven extra leuk.

Vooraf hadden wij op de site al wat oriënterend zoekwerk verricht. De site is duidelijk en geeft een goed beeld van alle mogelijkheden die Bloom&Shoots biedt. Want naast een cadeau voor een jubileum zo er ook voor andere gebeurtenissen een passend en mooi boeket verkrijgbaar zijn. Rouw, trouwen of verjaardag: voor ieder groot moment een boeket wat opvalt en met zorg samengesteld is. Extra leuk dat een prachtig boeket gecombineerd kan worden met een gave fotoshoot. Zo biedt Margriet een complete ervaring aan.

Related Post