Ultiem genieten op de camping

Camping

Stel je een plek voor waar je even helemaal tot rust kan komen. Je stapt ’s ochtend op jouw blote voeten in het zachte groene gras, de vogels vliegen vrolijk fluitend boven je in de blauwe lucht voorbij terwijl de warme ochtend zon je verwarmd. Om je heen zie je de prachtige natuur, de bomen met groene bladeren, kleurige bloemen die vol in bloei staan. Welkom, je bevindt je nu in één van de prachtigste natuurgebieden die Nederland te bieden heeft. Een plekje ver van het drukke dagelijkse leven waar je écht even helemaal tot jezelf kunt komen. En waar dit is? Waar anders dan midden in de Veluwe natuurlijk!

Gelegen in de Veluwe vind je De Helfterkamp, een prachtig verzorgde camping waar jong en oud kunnen genieten van een onbezorgde tijd in een bosrijke omgeving welke is voorzien van alle gemakken. De Helfterkamp biedt een gemoedelijke sfeer en een dorpse gastvrijheid waar iedereen zich direct thuis zal voelen.

Voor jong en oud

Deze camping is bij uitstek geschikt voor jonge stellen, oudere paren maar zeer zeker ook voor gezinnen met jonge kinderen.
Omgeven door de natuur bevind je, je op de ultieme plek om een lekker lange wandeling of een mooie fietstocht door de Veluwe te maken en de nabije omgeving te verkennen. In de Veluwe vind je diverse langere en kortere wandel en fietsroutes die geschikt zijn voor iedereen. Iets waar de Veluwe bekend om staat, naast de mooie ongerepte natuur is haar wild en tijdens een wandeling of fietstocht kun je deze bijna niet missen! Dieren die je er afhankelijk van het seizoen tegen kunt komen zijn onder andere herten, dassen, vossen en zwijnen. Maar ook prachtige vogels, vlinders en konijnen kunnen zich met regelmaat even laten zien.

Voor de kinderen is er op de camping een kinderboerderij aanwezig waar ze zich lekker tussen de dieren kunnen begeven. Om even die jeugdige energie kwijt te kunnen is er een grote speelweide voorzien van de nodige speeltoestellen, een kikkerpoel en een beek aanwezig. Ook is er een recreatie schuur aanwezig op het park waar de kinderen onder toezicht lekker creatief bezig kunnen zijn terwijl de ouders even op pad zijn. En mochten de kinderen nog niet genoeg gehad hebben van al dat plezier dan is er ook nog een leuk en gezellig animatieteam dat voor de nodige entertainment zorgt waar de kinderen zeker van in hun nopjes zullen zijn.

Onbezorgd verblijf!

De Helfterkamp biedt verschillende mogelijkheden tot accommodatie voor jouw verblijf. Zo zijn er ruime velden met 160 goed onderhouden plaatsen voor caravans/tourcaravans voorzien van elektriciteit en wifi waar je ook nog kunt genieten van de nodige privacy. Daarnaast kun je ook één van de stacaravans huren voor 2-4 personen die ook beschikbaar zijn als Xl voor 2-6 personen en een tourcaravan voor 2-5 personen. De caravans zijn modern ingericht en beschikken over alle basis apparatuur zoals TV, koffiezetapparaat en waterkoker. Voor buiten heeft iedere caravan een eigen tuin set en komen de stacaravan en stacaravan XL met een afsluitbaar fietsschuurtje. De tourcaravan is ingericht met een chemisch toilet en sep-key voor het sanitair en beschikt tevens over vloerverwarming.

Maar wanneer je het allemaal net een stukje luxer wilt beleven dan kun je er ook vor kiezen om een zeer ruime bungalow te huren welke voorzien is van alle gemakken en bijhorende tuin om lekker in te genieten. Je kunt natuurlijk ook helemaal de andere kant op, back-to-basic gaan en een kampeerplekje huren. Deze zijn ook voorzien van elektriciteit en wifi.
Op de velden zijn verschillende speeltoestellen aanwezig met goed zicht hierop zodat de kinderen onbezorgd kunnen gaan spelen zonder ze uit het oog te verliezen. Voor de dieren liefhebbers is er ook goed nieuws want op het park zijn huisdieren toegestaan en is er een losloop gebied aanwezig waar de honden lekker een rondje kunnen rennen en spelen.

Het complete plaatje

De helfterkamp biedt voor iedereen een ideale plek waar zij even kunnen bijkomen en van een ontspannen vakantie kunnen genieten op één van de mooiste plekjes in Nederland. Naast een goed onderhouden camping, voorzien van alle gemakken is er buiten de camping ook een hoop te ontdekken en te beleven als je er een dagje op uit wilt, om vervolgens weer terug te keren en lekker bij te komen. Gezelligheid, gastvrijheid en een prachtige natuur maken een verblijf op De Helfterkamp een ware beleving om naar terug te keren.

Related Post