Perfecte Kraamcadeau met naam

Hip kraamcadeau

Iedereen maakt het mee, de geboorte van schattige kinderen in je omgeving. Goede vrienden of familie krijgen en kindje. Je gaat dan uiteraard even op kraamvisite om het nieuwe kindje te bewonderen. Het is gebruikelijk om iets kleins mee te nemen. Veelal worden er normale geboortekaartjes gegeven. Maar hoe leuk is het om iets origineels te geven? Iets waar je de ouders van het pasgeboren kindje erg blij mee kan maken. Ik heb het ideale kraamcadeau gevonden. Tegen een relatief lage prijs het jij het perfecte, originele en gepersonaliseerde geboortegeschenk. Bij interesse raad ik zeker aan om nog even verder te lezen!

Je bent waarschijnlijk erg nieuwsgierig naar het kraamcadeau. Via via heb ik kennis gemaakt met het geboorteplaatje. Een geboorteplaatje is een glazen plaatje, waar je ook nog een houten ondersteuning bij kan krijgen. De geboorteplaatjes zijn te verkrijgen bij geboorteplaatje.nl Het is dan ook zeker een aanrader om deze website eens te bezoeken bij interesse.

Wanneer je de website van geboorteplaatje opent zie je meteen enkele voorbeelden. Je ziet de verschillende glazen plaatjes met inhoud. Zo kan je op het glazen plaatje een foto plaatsen van het pasgeboren kindje. Onder de foto kan tekst worden geplaatst. Denk dan aan de naam, geboortedatum en andere informatie. Aangezien je een foto en naam van het baby’tje op de plaat kan plaatsen is dit uiteraard veel persoonlijker dan een standaard geboortekaartje. Deze kaartjes zijn allemaal hetzelfde en overal te koop. Wil je origineel zijn. Is het zeker een aanrader om voor het plaatje te gaan.

Op de website is het mogelijk om zelf je geboorteplaatje samen te stellen. Het glazen plaatje zelf kost 19 euro. Volgens mij is een houten ondersteuning rond de 5 euro. Voor minder dan 25 euro ben je dus verzekerd van het meest originele geschenk dat er gegeven zal worden. Wanneer je wilt weten wat de afmetingen zijn van zo’n geboorteplaatje, is het handig om even op de website te kijken. Hier staat dat precies beschreven. Helaas weet ik niet meer exact wat de afmetingen van mijn plaatje waren. Zelf vond ik de website erg gebruiksvriendelijk. Na het samenstellen van mijn plaatje was het tijd om af te rekenen. Dit kan op veel manieren. De standaard manieren zoals Ideal en Paypal zijn uiteraard mogelijk. Maar ook met een creditcard of Apple Pay is te betalen. Hier was ik zelf heel blij mee. Ik denk dat andere mensen hier ook gebruik van gaan maken.

Wanneer je besluit om een geboorteplaatje aan te schaffen is het goed om te weten dat de levering van het plaatje 4 tot 5 werkdagen is. Dit is naar mijn mening best snel. De meeste andere pakketjes duren ook ongeveer 5 werkdagen. Het is dus belangrijk om bij het bestellen rekening te houden met de levertijd. Bestel het plaatje dan ook niet 1 dag van te voren!

Het lijkt me duidelijk dat bij aanschaf van het geboorteplaatje een origineel en gepersonaliseerd geschenk in huis wordt gehaald. Uit eigen ervaring weet ik dat dit cadeautje erg in de smaak valt. Ik ben zelf zeker van plan nog meer geboorteplaatjes te geven bij toekomstige geboortes van baby’s in mijn omgeving. Ik raad het andere ook zeker aan aangezien ik weet hoe goed dit hippe kraamcadeau door de ouders van het pasgeboren kindje worden ontvangen. Wellicht heb je na het lezen van mijn review nog vragen. Via de website is het mogelijk om contact op te nemen met de mensen van deze organisatie. Ik ga er vanuit dat deze mensen jou verder kunnen helpen met jou vragen.

Related Post