Douglas tuinhuis met trasraam

Tuinhuisje

Voor dat je het weet gaat de zon weer schijnen, stijgt het kwik en kun je weer genieten van een hapje en een drankje in eigen tuin. Hoe lekker zou dat niet zijn, wanneer je dit kan verwezenlijken onder een geheel naar wens samengestelde tuinhuis met trasraam van Wigink. In dit artikel zal dan ook zo’n tuinhuis uitvoerig worden besproken. En misschien wordt je dan wel geïnspireerd om ook zo’n tuinhuis aan te schaffen!

Wie is Wigink?

Voordat er wordt ingegaan op het product, is het misschien wel fijn om wat informatie te verkrijgen over het bedrijf zelf. Zo krijg je hopelijk een nog betere indruk over het gereviewde product en het ontstaan hiervan. Wigink is een bos & boom specialist met een passie voor de natuur. Deze passie zorgt ervoor dat er voor het vervaardigen van houten producten niet klakkeloos geprofiteerd wordt van al het hout wat de natuur ons te bieden heeft. Wigink heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan waardoor het bedrijf niet ondoordacht hout kapt voor de productie van hun producten, maar onder andere ook meewerkt aan verschillende uiteenlopende boom-en bosprojecten. Bovendien produceren zij niet alleen houten meubelen (zoals tafels en banken) en buitenverblijven/overkappingen, maar voeren zij ook regulier boomonderhoud (zoals snoeien, het verwijderen van boomstronken, etc.) uit. Zo kun je dus een houten product aanschaffen bij Wigink zonder schuldgevoel naar de natuur.

Tuinhuis ontwerpen

Het tuinhuis met trasraam kan in principe in vrijwel elke tuin terecht. Voor praktisch iedere tuin en dus iedere situatie heeft Wigink wel een oplossing. Alle tuinhuizen worden namelijk geheel op maat gemaakt. Dit is dan ook het specialisme van Wegink. Bovendien wordt er nooit iets ontworpen/geproduceerd zonder overleg. Het bedrijf zal namelijk ten alle tijden voorafgaand aan de installatie een ruwe schets geven met bijbehorende prijsindicatie. Aan deze schets/prijsindicatie kunnen allerlei zaken aangepast worden in overleg met het bedrijf, waarna dan pas een definitieve bouwtekening wordt gemaakt. Na akkoord kan de montage worden gestart.

Praktische informatie over het tuinhuis

De oude look van het tuinhuis zal worden gecreëerd met behulp van douglas hout. Dit hout is kwalitatief heel sterk, recht en stabiel. Bovendien is het eenvoudig te bewerken/verwerken. Super handig dus, om het tuinhuis geheel naar jouw zin te kunnen maken. Naast een overkapping beschikt het tuinhuis standaard ook over een opbergruimte. Super handig voor het opbergen van je spullen! De afmetingen van deze opbergruimte zijn geheel vrijblijvend. De ingang naar deze opbergruimte bevindt zich onder de overkapping, maar ook dit is geheel vrijblijvend. Zoals besproken in de inleiding kun je met behulp van dit tuinhuis lekker buiten zitten met een hapje en een drankje. Echter, doordat dit tuinhuis beschikt over trasramen, kun je zelfs in de winter heerlijk buiten zitten. Door de goede sluiting tussen de schuifbare ramen, is dit tuinhuis ook nog eens goed geïsoleerd. Met behulp van het aanschaffen van bijvoorbeeld een terrasheater kun je dus heerlijk warm zitten. Een extra bijkomend voordeel bij dit tuinhuis is de stenen fundering waarop het is gebouwd. De onderkant van dit tuinhuis is namelijk gemaakt van steen, waardoor het niet enkel extra stevig staat, maar ook nog eens luxe uitstraling krijgt. Deze luxe uitstraling wordt tevens gecreëerd doordat het dak van het tuinhuis (inclusief dakgoot voor het afvoeren van regenwater) met dakpannen is bedekt.

Overtuigd?

Ben je nu geïnteresseerd geraakt in dit tuinhuis met trasraam? Of wil je gewoon wat informatie over dit tuinhuis? Neem dan gerust contact op met Wigink, voor bijvoorbeeld een prijsindicatie of simpelweg een vrijblijvend gesprek. En wie weet zit je over een tijdje in het douglas tuinhuis met trasraam!

Related Post