Marni kleding, perfecte pasvorm

Marni kleding

Met een verscheidenheid aan nieuwe mode met uitstekende pasvormen, is Marni ieders favoriet. Het wordt beschreven als een buitengewoon individualistische stijl, met een hoge verkoop van het huidige merk. Het is een trending merk dat ooit klein begon, maar die eerste jaren nu ver achter zich heeft gelaten. Het is uitgegroeid tot een volwaardig en succesvol label. Het werd in 1994 in Milaan opgericht door Ciwifurs telg Gianni Castiglioni en zijn vrouw, die in Zwitserland is geboren, een gedeeltelijk Chileense Consuelo. Zijn merk heeft momenteel zijn climax-succes bereikt tegen de verwachtingen in door meer dan alleen futuristische kleding te introduceren voor zowel mannen als vrouwen die houden van high-street-end kleding in allerlei soorten stof.

Marni is voor iedereen

Marni biedt stukken die er innovatiever uit zien dan welk merk dan ook. Geniet van de technostoffen en ongebruikelijke oppervlaktebehandelingen die alleen te zien zijn in dit kledingmerk. Het biedt unisex kleding en kleding voor mannen en vrouwen, waardoor iedereen zich thuis kan voelen in een van Marni’s prachtige mode-items. Veel liefhebbers van brutale, soms schattige, levendige en appelachtige kleuren, vintage-y silhouetten en originele patronen kunnen dit merk gebruiken om de meest centrische stijl te creëren voor elke gelegenheid en evenement. Men kiest voor dit glamoureuze merk voor het comfort en de klasse. Bij Pauw.com vind je prachtige Marni kledingsstukken die je garderobe voorgoed zullen veranderen.

Creatief en eigenzinnig

Van elk kledingsstuk van Marni mag je een vleugje kunstzinnige eigenzinnigheid verwachten. Ze hebben enkele van de meest fascinerende items van het huidige seizoen die je graag in huis wilt halen om je nieuwe look compleet te maken. Ze hebben bijvoorbeeld grafische prints toegevoegd voor een gedurfd statement. Ontdek de nieuwste sfeer met subtiele ontwerpen uit de beste selectie van alle Marni-kleding die er is. Het merk staat bekend om zijn zorgvuldig gecultiveerde aantrekkingskracht, zoals gedefinieerd door de oprichtende creatief directeur, Consuelo Castiglioni. Het merk neemt een speciale plaats in in de kledingindustrie, waardoor het ieders interesse keer op keer opwekt. Marni’s stijl is zo uniek dat het makkelijk te spotten is, wanneer je een item voorbij ziet komen. Het voelt zich thuis in formelere gelegenheden, maar mag ook op straat gezien worden. Met Marni kun je jezelf zo formeel of informeel kleden als je wilt en dat is een van de krachten van dit merk: het is geschikt voor iedereen.

Marni heeft alles in huis

Marni biedt een scala aan mode-items voor mannen en vrouwen. Het omvat donzige vilten wolsplitsen, die uitgroeiden tot oversized jassen in pasteltinten, kanten coltruien en bijpassende rokken en jurken. Daarnaast biedt het merk marni-shirts en centrische designerbroeken voor mannen en vrouwen voor elke gelegenheid, inclusief casual kleding. Ze komen allemaal in contrasterende grafische prints, kleding, stoffen, patronen en designs, in alle soorten en maten. Doordat Marni zoveel te bieden heeft, kun je met een gerust hart je hele kledingkast met hun mode volhangen – ieder outfit zal alsnog uniek en stijlvol zijn. Ben jij toe aan een nieuwe garderobe? Bij pauw.com bestel je je favoriete Marni-kleding voor ieder seizoen!

Related Post